Paleis 't Loo

  OPPS heeft Kaan Architecten begeleid bij de winnende tender voor de renovatie, vernieuwing en uitbreiding van Paleis Het Loo. Deze 123 miljoen kostende uitbreiding van 5000 vierkante meter is vooral opvallend door de vier glazen oppervlaktes in de Bassecour waarover een dun laagje water stroomt en die zorgen voor de daglichttoetreding in de ondergrondse uitbreiding.

  Opstellen van het bidbook

  OPPS heeft Kaan Architecten geholpen bij de samenstelling van het bidbook. Onze bijdrage bestond er voornamelijk uit om als het ware in de schoenen van de opdrachtgever te gaan staan en te beoordelen of er een logisch, consistent, aantrekkelijk en daardoor overtuigend verhaal kwam te liggen. We hebben geholpen bij het schrijven en redigeren en selecteren van het beeldmateriaal. We hebben er mede voor gezorgd dat op alle gunningscriteria een zo hoog mogelijke score werd behaald.  

  Een render van Paleis 't Loo. Credit: Kaan Architecten

  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.