Stek

  Interim projectleider vastgoedontwikkeling

  OPPS werd ingehuurd ten behoeve van zwangerschapsverlofvervanging en heeftl tijdens dit verlof het project Leembruggen stappen gebracht in haar ontwikkeling. OPPS begeleidde de voorbereiding en onderhandse aanbesteding van de design-and-build-opgave, inclusief het aanvragen van de omgevingsvergunning, de wijzing van het bestemmingsplan en de sloopwerkzaamheden.

  Over het project Leembruggen

  De Leembruggenstraat ligt ten zuiden van het centrum van Hillegom. De straat bestaat uit zowel rijtjes- als twee-onder-een kap woningen. In de Leembruggenstraat in Hillegom worden 40 verouderde eengezinswoningen met funderingsproblemen vervangen door 15 energie zuinige eengezinswoningen en 16 senioren appartementen. Met de gemeente is afgesproken dat er een nieuwe groenstrook komt achter het appartementengebouw.

  afbeelding van Stek
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.