OPPS verwelkomt nieuwe adviseur: Leon Kool

    Per 15 juni 2021 is Leon Kool in dienst van OPPS als Junior adviseur. De afgelopen jaren heeft Leon kennis opgedaan in de hospitality branche op het gebied van klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en planning. Leons achtergrond betreft Facility Management, waar hij in 2016 voor afgestudeerd is. Tijdens zijn studie was de interesse voor huisvestingsvraagstukken al aanwezig, wat zich heeft geuit in een afstudeeronderzoek voor de gemeente Zutphen waar de woonwensen van jongeren en de geschiktheid van leegstaand vastgoed voor transformatie naar woningen onderzocht is.

    Bij het uitvoeren van vastgoedprojecten is een facilitaire inkijk noodzakelijk om tot een gedegen uitwerking en oplossing te komen. Dit is zowel belangrijk aan de voorkant van het project, bijvoorbeeld met een programma van eisen, als aan de achterkant, door middel van het beheer, onderhoud en exploitatie. Leons interesse is gericht op het vinden van oplossingen die aansluiten bij de wensen en eisen van de gebruikers. Hierbij zit de uitdaging in het vinden van de perfecte match tussen de zachte en harde kanten van een vraagstuk, oftewel de bouwstenen en de gebruikers.

    aangemaakt: 28-06-2021
    • © 2021 OPPS
    • All rights reserved.