Systeemgerichte contractbeheersing

  In het voorjaar van 2018 is de aanbesteding van de nieuwbouw en renovatie van stadskantoor en raadhuis Heerlen succesvol afgerond met de ondertekening van het UAV-gc contract tussen de Gemeente Heerlen en consortium RHHR, met als penvoerder Bouwbedrijven Jongen.

  Nadat ons team met o.a. Math Feijen, Martijn Zuurveld en Simon Zijlstra met plezier de aanbesteding hebben voorbereid en begeleid, zetten zij zich nu ook vol enthousiasme in om de samenwerking tussen het consortium en de gemeente te optimaliseren. In de geest van systeemgerichte contractbeheersing legt ons team de nadruk op een duidelijke rolverdeling en kwaliteitsborging, maar is er ook oog voor de ‘zachte’ kant van de samenwerking. Immers, kwaliteit begint met goede samenwerking.

  Bouwbedrijven Jongen en partners (waaronder Mecanoo, Aveco de Bondt en ABT bv) werken momenteel hard aan de voltooiing en verificatie van het definitief ontwerp, waarna kan worden toegewerkt naar start bouw van het nieuwe stadskantoor. OPPS Adviseurs in aanbesteden is erg enthousiast en trots om wederom een bijdrage te kunnen leveren aan dit toffe project!

  Impressie Stadskantoor Heerlen - Beeldmateriaal: Mecanoo Architecten

  aangemaakt: 04-03-2019
  afbeelding van Systeemgerichte contractbeheersing
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.