OPPS verwelkomt nieuw Limburgs talent

  Per 1 oktober heeft OPPS een nieuwe aanwinst in Arlette die ons team zal versterken als adviseur. Arlette’s interesse ligt in het bijzonder bij de eindgebruiker en de invloed die vastgoed- en gebiedsontwikkeling heeft op het verbeteren van iemands dagelijkse werk- en leefomgeving. Naast welzijn vindt zij transformatie, duurzaamheid en innovatie belangrijke thema’s.

  Steeds meer wordt geredeneerd vanuit de wensen van eindgebruikers om een zo passend mogelijk resultaat te bereiken bij complexe bouwopgaven. De meest succesvolle projecten kennen dan ook solide samenwerkingsverbanden en verbindingen in een vroeg stadium tussen alle partijen. Arlette zal met het team van OPPS samenwerking faciliteren tussen zowel publieke als private partijen. Door innovatieve concepten toe te passen, op maat gemaakte aanbestedingsprocedures en duurzame geïntegreerde contractvormen wordt gestuurd op kwaliteit en een zo optimaal mogelijk resultaat.

  Onderzoek aan TU Eindhoven

  Arlette voert op dit moment ook nog onderzoek uit aan de Technische Universiteit van Eindhoven naar de balans tussen communicatie en concentratie in de activiteit gerelateerde werkomgeving. Bij OPPS zal Arlette betrokken zijn bij de projectadvisering en het procesmanagement van huisvestingsopgave.

  aangemaakt: 02-11-2018
  afbeelding van OPPS verwelkomt nieuw Limburgs talent
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.