Geslaagde implementatie onderhoudscontract ProRail

  Recent is een landelijk onderhoudscontract gesloten voor alle (bemande) ProRail-locaties in Nederland. In samenwerking met HEYDAY Facility Management (als beheermaatschappij) gaan onderhoudspartners Facilicom Solutions en ProCUS (V.O.F. van Strukton Worksphere en Unica installatietechniek) de komende acht jaar het volledige onderhoud aan 19 gebouwen, terreinen en installaties van ProRail uitvoeren.

  In het prestatiecontract bundelen onderhoudsleveranciers hun krachten en dragen zij verantwoordelijkheid voor de aan hen toegekende percelen. ProRail kiest zo voor een optimale dienstverlening, waarbij flexibiliteit en continuïteit voorop staat. De aansturende beheermaatschappij zal meldingen en data analyseren die ProRail als managementinformatie kan gebruiken en die het onderhoud (ook op lange termijn) beter en specifieker in kaart brengen

  Na gunning zijn zij namens ProRail verantwoordelijk voor de implementatie van het contract en de transitie naar de volledige werking(conform alle contractuitgangspunten) van het samenwerkingsverband.

  ProRail is enthousiast over de samenwerking met het team van draaijer+partners en OPPS. Fred Bode, Contractmanager van ProRail: “Het recente afgesloten landelijk onderhoudscontract is een bijzonder contract. Niet alleen is het met een totale contractwaarde van ca. € 32 miljoen het grootste facilitaire contract binnen ProRail, ook kent het contract een behoorlijke complexiteit door de technische inhoud en de vereiste prestaties. Tevens is het belang van optimaal functionerende ProRail-locaties voor ons primaire proces natuurlijk cruciaal. Wij waren al blij met de inzet van de combinatie draaijer+partners en OPPS in de aanbestedingsfase, maar zijn zeer verheugd dat zij ons begeleiden in de implementatie en transitie van dit complexe contract.”

  aangemaakt: 12-06-2018
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.