OPPS schrijft outputspecificaties in België

  Via een tender van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) heeft OPPS de opdracht verkregen voor het schrijven van een outputspecificatie voor een multifunctioneel onderwijsgebouw, de ‘Gallaitsite’.

   

  Het programma bestaat onder andere uit een sporthal, kleuterschool, basisschool, een tienerschool en een secundaire school voor in totaal ongeveer 1400 leerlingen. Tevens omvat het project de realisatie van een Jeugdcentrum waar meerdere jeugdbewegingen worden gehuisvest.

  Met het project Gallaitsite in Schaarbeek (Brussel) beoogt de VGC het tekort aan plaatsen in het onderwijs terug te dringen. De outputspecificaties zijn opgesteld met behulp van Neanex Relatics software.

  Het plangebied waar de school zal worden gerealiseerd.

  aangemaakt: 09-11-2017
  afbeelding van OPPS schrijft outputspecificaties in België
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.