Bouw rechtbank Amsterdam van start

  Aan de Zuidas vond dinsdag 24 oktober jl. de ceremoniële start van het heien plaats voor de nieuwe rechtbank Amsterdam. Stakeholders beschreven de fraai versierde eerste heipaal en rechtbankpresident Henk Naves zette de heimachine persoonlijk in werking.

  In 2020 wordt in Amsterdam de nieuwe rechtbank Amsterdam geopend. Dit project wordt gerealiseerd in een Publiek Private Samenwerking (PPS) met o.a. Facilicom, DVP, KAAN architecten, Heijmans, ABT en Macquarie Capital. Het consortium is, via een zogeheten DBFMO-contract, verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw, financiering, het onderhoud en de exploitatie van de rechtbank. Middels dit contract wordt al in een vroeg stadium optimaal aangestuurd op kwaliteit, functionaliteit en samenwerking in de exploitatiefase.

  Werkzaamheden OPPS

  OPPS ondersteunt de rechtbank Amsterdam in dit project bij de inhoudelijke toetsing van de producten ten behoeve van de exploitatiefase en participeert in de dialooggesprekken als expert facilitaire diensten.

  Meer informatie over dit project vindt u op

  aangemaakt: 31-10-2017
  afbeelding van Bouw rechtbank Amsterdam van start
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.