Huis der Provincie opent haar deuren!

  Vanaf 21 september 2017 staan de deuren van het Huis der Provincie van Gelderland weer voor iedereen open! OPPS in de afgelopen jaren met veel plezier aan dit prachtige project mogen werken. Het gebouw is nu opgeleverd en is open voor het publiek.

  Het monumentale provinciehuis is volledig gerestaureerd en verbonden met een nieuwbouw. Een van de kenmerken van het vernieuwde gebouw is het uitnodigende karakter. Van binnen of buiten de provincie: iedereen is welkom. Om te ontmoeten, om zich te laten inspireren of om te werken rondom de Binnenhof, de centrale hal.

  Werkzaamheden OPPS

  Ons bureau heeft voor dit project onder andere de Outputspecificatie opgesteld, de ontwikkeling van de Systeemgerichte Contract Beheersing en het verificatiemodel ondersteund. Daarnaast hebben wij de technische inhoudelijke kanten van de gestelde eisen samengebracht en de dialooggesprekken tijdens de aanbesteding begeleidt. Na contractondertekening heeft OPPS de facilitaire organisatie van de gemeente mogen begeleiden in de voorbereiding op de nieuwe contractsituatie.

  Open Huis

  Bent u benieuwd naar de nieuwe werk- en ontmoetingsplekken van de provincie? Kom langs tijdens het Open Huis op zaterdag 30 september of neem deel aan een van de rondleidingen in de dagen voorafgaand aan het Open Huis. Uiteraard bent u altijd welkom, maar tijdens deze dagen staat de provincie speciaal voor u klaar. Maak kennis met de bijzonderheden van het Huis. Tussen 21 en 29 september vinden verschillende rondleidingen plaats.

  Voor het volgen van een rondleiding op deze dagen schrijft u zich hier in.

  Voor meer informatie: www.gelderlandnodigtuit.nl/ 

  aangemaakt: 10-09-2017
  afbeelding van Huis der Provincie opent haar deuren!
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.