Blij met nieuwe duurzaamheidsexpert bij OPPS: Roger Toussaint

  Vanaf 15 mei 2017 is Roger Toussaint werkzaam bij OPPS. In de afgelopen jaren heeft Roger veel kennis opgedaan door het evalueren van duurzame bouwprojecten en het inzetten van die kennis voor nieuwe projecten. Roger: “Het is fascinerend om te zien dat het vaak niet de beschikbare technieken zijn die duurzaamheid bepalen, maar de betrokken partijen en de kwaliteit van het proces.”

  Met de vraag naar meer comfortabele en energiezuinige huisvesting, krijgen partijen in de publiek-private sector steeds meer met complexe bouwopgaven te maken. Dit soort complexe projecten vragen om innovatieve oplossingen en een meer geïntegreerde manier van werken. Binnen OPPS zal Roger voornamelijk actief zijn in de projectadvisering en het begeleiden van (duurzame) huisvestingsopgaven.

  Roger heeft zijn mastersopleiding ‘Environmental Policy & Management’ aan de Universiteit van Utrecht afgerond in 2012 met een onderzoek naar de succes- en faalfactoren van duurzame stedelijke ontwikkeling. Daarna is Roger een tijd verbonden geweest bij TNO aan een Europees onderzoeksprogramma over eco-innovatie in de bouwsector.

  Wij zijn erg blij dat wij Roger aan ons team toe mogen voegen!

  Meer weten over Roger?

  Klik hier

  aangemaakt: 22-05-2017
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.