Wie wint de Healthy Urban Office Challenge?

  Gezonde en groene gebouwen zijn goed voor mensen, organisaties, de economie en de maatschappij. Gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, provincie Utrecht, Economic Board Utrecht en Stichting De Nieuwe Draai dagen daarom kantooreigenaren, projectontwikkelaars, beleggers en organisaties in de regio Utrecht uit hun projecten voor groene, gezonde en slimme kantoren aan te melden voor de Healthy Urban Office Challenge.

  In de Healthy Urban Office Challenge gaat de regio Utrecht op zoek naar inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren.

  Speciaal voor de Healthy Urban Office Challenge stelt OPPS, als partner van De Nieuwe Draai, een complete quick scan geheel gratis beschikbaar aan de winnaar. Zo draagt OPPS bij aan een gezond kantoorgebouw en -omgeving.

  Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Healthy Urban Office Challenge (HUOC)

  aangemaakt: 02-04-2017
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.