Harold Hinfelaar naar OPPS

  Met veel plezier kondigen wij aan dat ons team per 1 december is uitgebreid met drs. Harold Hinfelaar.

  Harold Hinfelaar versterkt OPPS in de rol van Senior Adviseur / Partner. Hij komt over van Facilicom waar hij de afgelopen tien jaar achtereenvolgens verantwoordelijk was voor de PPS / DBFMO-projecten, de portefeuille integrale contracten en de laatste jaren, als commercieel directeur, voor Sales & Marketing en de Consultancy, Interim- en Projectmanagementactiviteiten. Daarvoor was Hinfelaar in diverse senior managementfuncties werkzaam bij ondermeer Amsterdam RAI, Sodexo en European Care Residences.

  Math Feijen, directeur OPPS: “Met zijn kennis van exploitatie van gebouwen in veel verschillende sectoren, waaronder zorg en onderwijs, én specifieke ervaring in het ontwikkelen, implementeren en aansturen van geïntegreerde contracten, is Harold van absolute meerwaarde voor OPPS. Ons team is erg blij met zijn komst. Het belangrijkste is dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”.

  Harold Hinfelaar: “Ik heb jarenlang aan de ‘aanbod’ kant van de markt gewerkt, maar daarmee wel intensief samengewerkt met de ‘vraagzijde’; zowel publiek als privaat. Ik ken dus de dynamiek en gevoeligheden aan beide kanten. Met mijn kennis van en ervaring met diverse geïntegreerde contractvormen en complexe, multidisciplinaire samenwerkingsverbanden, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van OPPS en de tevredenheid van onze klanten.

  Klik hier voor meer informatie over Harold.

  aangemaakt: 01-12-2016
  afbeelding van Harold Hinfelaar naar OPPS
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.