Martijn Zuurveld sluit aan bij het team OPPS

  Wij hebben ons team per 1 november uitgebreid met Drs. Martijn Zuurveld (42).

  Als specialist in Publiek – Private Samenwerking (PPS) past het aantrekken van Martijn Zuurveld perfect in de filosofie van OPPS. Martijn komt van de Rechtspraak, waar hij de afgelopen 15 jaar rollen heeft vervuld in diverse renovatie- en nieuwbouwtrajecten, waaronder: nieuwbouw Paleis van Justitie Amsterdam, nieuwbouw rechtbank Amsterdam en renovatie rechtbank Rotterdam. Hij zal in 2017, namens de Rechtspraak, op deeltijdbasis bij het DBFMO-project van de rechtbank Amsterdam betrokken blijven.

  Math Feijen, Directeur OPPS:

  “Dit is een écht voorbeeld van Publiek – Private Samenwerking. Martijn heeft een fascinatie voor integrale samenwerkingsvormen. Met zijn ervaring in alle stappen van dergelijke trajecten is Martijn een enorme aanwinst voor OPPS!”

  Martijn Zuurveld:

  “Ik haal energie uit het vertalen van organisatiedoelstellingen naar ambities en uitgangspunten voor de huisvesting en in het oplossen van functionele puzzels. Uiteindelijk willen we middels een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen succesvolle huisvestingsprojecten realiseren. OPPS heeft alle kennis en middelen in huis om organisaties daarin optimaal te ondersteunen; van het allereerste initiatief tot en met ondersteuning in de exploitatie / beheerfase. Met mijn ervaring in het Publieke domein, ben ik ervan overtuigd een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren in de verdere groei en ontwikkeling van OPPS.”

  Klik hier voor meer informatie over Martijn of neem contact op voor een kennismaking.

  v.l.n.r. Hans Janssen (bestuurslid rechtbank Amsterdam), Martijn Zuurveld en Math Feijen

  aangemaakt: 07-11-2016
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.