Save the date: praktijksymposium "Help?! We gaan samenwerken" op 29 september

  Op 29 september aanstaande vieren draaijer+partners en OPPS het feit dat we al een tijdje innig samenwerken. Maar wat maakt samenwerken nu succcesvol? Die vraag willen we graag met jullie beantwoorden. Daarom organiseert PPS netwerk samen met OPPS en draaijer+partners de praktijk seminar: Help!? We gaan samenwerken. Over succesvol samenwerken tussen organisaties. 

  Voor het seminar hebben wij een aantal prominenten uitgenodigd om hun kennis en ervaringen rondom Publiek Private Samenwerking met u te delen:

  • uit de PPS wetenschap o.a. Jaap Schaveling, associate professor leiderschap en samenwerken aan Nyenrode Business Universiteit en Expert in systeemdenken en leiderschap
  • en uit de PPS praktijk o.a. Kees Kaan, oprichter van KAAN Architecten en Hoogleraar Complexe projecten aan de TU Delft.

  Programma 29 september 2016 - 14:30 - 17:00 uur

  Het programma zal bestaan uit een plenaire sessie, waarbij Jaap Schaveling u mee zal nemen in de wetenschap van het samenwerken binnen onze sector. Daarna volgen enkele workshops rondom concrete en interessante PPS projecten o.l.v. opdrachtgevers en hun opdrachtnemers. Hierbij komen taken, rollen, verantwoordelijkheden binnen samenwerkingsverbanden aan de orde. maar worden ook de do’s en don’ts voor succesvol samenwerken inzichtelijk gemaakt.

  Kees Kaan verzorgt een van de workshops verzorgen en licht zijn rol als architect binnen een geïntegreerd contact toe. Om 17.00 vindt er een feestelijke borrel plaats. Meer details over het programma volgen binnenkort.

  Deelname is kosteloos voor (de)centrale overheden, deelnemers en relaties van PPS Netwerk Nederland, OPPS en draaijer+partners. Aanmelden kan via deze link.

  aangemaakt: 01-03-2016
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.