PPS Seminar 19 maart jl: duurzame huisvestingsoplossingen bij kleinere (verbouwings)projecten Internationale School Eindhoven

  PPSNetwerk Nederland organiseerde in samenwerking met OPPS, het Stedelijk College Eindhoven en HEVO,een seminar over de vraag hoe je de voordelen van publiek-private samenwerking kunt benutten zonder het topzwaar te maken. In dit geval: hoe realiseer je duurzame huisvestingsoplossingen bij kleinere (verbouwings)projecten. Martie Jacobs gaf tijdens dit seminar, dat op 19 maart jl. werd gehouden, een workshop over een voorbeeld-PPS project in de onderwijswereld: de Internationale School in Eindhoven.

  Aan de hand van haar presentatie ging zij stapsgewijs door het keuzeproces (naar uiteindelijk DBFMO), haar leerervaringen en de afweging van wat concreet de meerwaarde van de keuzes in dit project is geweest.

  aangemaakt: 06-02-2015
  afbeelding van PPS Seminar 19 maart jl: duurzame huisvestingsoplossingen bij kleinere (verbouwings)projecten Internationale School Eindhoven
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.