Succesvolle workshops tijdens de PPS Praktijkdag

  OPPS verzorgde twee workshops tijdens de PPS Praktijkdag op 10 december jl in de Kromhout kazerne te Utrecht. Beide workshops waren in trek bij het publiek.

  Martie Jacobs (OPPS) en Eric de Vetten (Quadrant) verzorgden een workshop waarin de analyse van het proces vanaf voorbereiding en aanbesteding tot en met de ingebruikname de Internationale school Eindhoven (ISE) centraal stond. Het bijbehorende artikel kunt u lezen via deze link: Van geïntegreerd contract tot geïntegreerd eigenaarschap: Internationale School Eindhoven

  Ronald Pereboom gaf samen metBert Mulders van NIBC een workshop over Private financiering en PPS financieringsprogramma. De presentatie vindt u via deze link Private financiering en PPS financieringsprogramma

  aangemaakt: 08-01-2015
  afbeelding van Succesvolle workshops tijdens de PPS Praktijkdag
  • © 2022 OPPS
  • All rights reserved.